De handigste gadgets voor een mobiel, goedkoop en duurzaam 2017!

We worden allemaal steeds mobieler..

We zijn niet vaker op of onderweg dan een paar jaar geleden maar we gebruiken wel steeds meer mobiele apparaten waardoor de mobiliteit enorm is toegenomen en dat is fijn. Echter stelt deze steeds groter wordende mobiliteit ons ook voor nieuwe problemen. Uiteraard moeten al deze apparaten alvorens het gebruik ervan worden opgeladen en dit loopt niet altijd geheel volgens plan, soms wordt het simpelweg vergeten, andere keren ontbreekt het je misschien aan mogelijkheden of tijd en dat is zeer vervelend. Om deze situaties in 2017 te voorkomen hebben wij speciaal voor jou een kleine selectie gemaakt van producten uit ons assortiment die jou hierbij zullen helpen. En aangezien al deze apparaten bij elkaar meer energie verbruiken als ooit tevoren, willen we jou ook helpen bij het laag houden van je energierekening voor een mobiel, duurzaam en goedkoop 2017!

Solar Powerbank 10.000 mAh – € 34,95

https://www.megagadgets.nl/solar-powerbank-10-000-mah.html

Met de Solar Powerbank 10.000 mAh heb je altijd voldoende stroom op zak om bijvoorbeeld je smartphone meerdere malen op te laden. En met het oog op duurzaamheid en een lage energierekening heeft deze powerbank als groot voordeel de mogelijkheid om 100% duurzaam en gratis opgeladen te worden door middel van zonne-energie. Hierdoor ben jij in 2017 voor je stroomvoorziening niet meer afhankelijk van een aansluiting op het elektriciteitsnet. Zelfs wanneer je onderweg bent, genereer jij je eigen stroom met de Solar Powerbank 10.000 mAh! Daarnaast heeft deze powerbank als handige extra functies de mogelijkheid om ook gebruikt te worden als zaklamp of kompas voor wanneer je echt weer eens de wildernis op wilt zoeken en je tegelijkertijd ook voorzien wilt blijven van alle moderne gemakken.

Powerbank Utix – € 8,95

https://www.megagadgets.nl/powerbank-utix.html?dfw_tracker=14899-6835&sqr=powerbank&

In de naderende donkere en koude dagen zal het uiteraard ook weleens voorkomen dat je geen zonlicht of überhaupt daglicht tot je beschikking hebt, dan is de Powerbank Utix het apparaat voor jou. Klein, gemakkelijk mee te nemen en te bevestigen door de meegeleverde carabiner, goedkoop en heeft voldoende capaciteit om ook de allernieuwste smartphones van bijvoorbeeld Samsung en Apple weer volledig op te laden.

Uiteraard zijn er op onze site nog veel meer vergelijkbare producten te vinden dus neem snel eens een kijkje om 2017 alvast wat kleur te geven!