Modetips voor 2017

2017 staat alweer bijna voor de deur, daarmee ook de nieuwste mode voor het komende jaar. De mode is verandert per seizoen en ook voor 2017 zijn er weer grote modieuze veranderingen. Wat is de mode voor 2017, wat kan weer en wat absoluut niet? Dit is de mode voor 2017 per seizoen.

Winter
Lange jassen zijn voor dames helemaal terug van weggeweest in de winter van 2017. Jassen tot enkelhoogte die een sierlijk, zakelijk maar ook nog zeer vrouwelijke uitstraling hebben. Qua kleur zijn neutraaltinten ook veel te verwachten, met daarnaast ook legergroen, donkeroranje en aubergine achtige paarstinten.

Lente
De lente staat altijd in het teken van de lichtere kleuren, zo ook in 2017. Trek de lichte broeken maar weer uit de kast, pastel mag ook. Items als vestjes en sjaals voor als het wat kouder is in lente mogen ook in deze tinten zijn.

Zomer
De zomer is het jaargetijde waarbij de korte kleren weer uit de kast mogen. In 2017 zijn printjes helemaal in. Niet alleen op shirts of rokjes en jurkjes. Ook korte broeken mogen voorzien zijn van de meest fleurige en opvallende prints. Grote flaphoeden zullen we ook veel zien in de volgende zomer. De zomermode van 2017 staat in het teken van gezien worden. Opvallende prints, grote hoeden en kleurige kleding. Zo wordt 2017 op mode gebied al een vrolijke en geslaagde zomer.

Herfst
Echte herfsttinten staan in 2017 centraal in de herfst, hoe kan het ook anders. Donkerbruine kleuren in combinatie met okergeel en oranjetinten maken de herfst een prachtig modeseizoen volgend jaar. De hoge laars staat dan ook op het programma. Afgelopen jaren waren enkellaarzen vooral in de mode, volgend jaar zal de hogere laars weer volop in de winkels verkrijgbaar zijn.

2017 wordt een modieus jaar. Elk seizoen heeft zijn eigen specialiteiten. Ga de winkels in of zoek in de online webwinkels naar de meest modieuze opties voor elk seizoen. Maar laat je niet alleen leiden door wat er nu in de mode is, blijf ook vooral dragen wat je mooi vind.