Kleding die uit de mode is. Mode-schandalen

Veel mensen houden zich bezig met mode, wat is er nu in de mode en hoe zorg is dat er op mijn best uitziet? Daarnaast zijn er ook een hoop mensen voor wie mode weinig tot niets uitmaakt. Het is maar wat je belangrijk vind. Toch zijn er een aantal modeblunders en modeschandalen die echt de wereld uitgeholpen moeten worden. Dus voor iedereen voor wie mode niets uitgemaakt, lees toch nog even deze schandalen. Gewoon om zeker te zijn dat dit toch echt te ver gaat. Dit zijn de 5 grootste modeschandalen.

1. Sokken en sandalen
Een echte gruwel voor iedereen met een beetje modegevoel, sokken in sandalen. Het mag dat praktisch zijn of erg fijn zitten, toch is dit echt de nummer 1. Sokken in sandalen is uit de tijd en het meest afschrikwekkende beeld voor elk modebewust persoon. Sokken in sandalen is heel eenvoudig op te lossen, wil je toch sokken aan? Kies dan voor dichte schoenen.

2. Dierenprint
Dierenprints is een terechte nummer twee. Dragers van dit soort prints denken vaak dat dit een aantrekkelijke print is, fout. Deze print geeft toch echt een foute status. Daarmee is de dierenprint wel perfect voor foute feestjes. De enige gelegenheid dat deze print gedragen zou moeten worden.

3. Leggings
Leggings an sich is geen probleem. Een legging in geen modeblunder. Maar er bestaan veel soorten leggings, hier kan de mist mee ingegaan worden. Leggings in felle of soms zelfs neonkleuren moet onder alle omstandigheden gemeden worden. Daarnaast glimmende leggings in zilver of goud tinten zijn een echte modeblunder.

4. Te strakke kleding
Te strakke kleding is nooit mooi. Een maatje groter van het rek halen is mentaal misschien niet zo leuk, maar fysiek is het beter. Een bilspleet zien of vetrollen die in een truitje te tellen zijn vallen zeker onder de modeblunders.

5. Doorzichtige kleding
Wanneer je kleding koopt let dat op dat de stof niet doorzichtig of dun is. Dit voorkomt dat de kleren doorschijnen. Doorschijnende t-shirts zijn bijvoorbeeld een echte gruwel voor de medemens.

Je hoeft geen fashionista te zijn, maar het is wel bevorderlijk om deze modeblunders te ontwijken.