Een nieuw pak kopen

De meeste vrouwen houden ervan om mannen eens gekleed te zien gaan in een mooi pak. Ook mannen vinden het wel eens fijn en fancy om zo’n pak aan te trekken wanneer er zich een gepaste gelegenheid voordoet. Het is dan ook erg handig als je een pak in huis hebt.

Een nieuw pak kopen
Of je nu eenmalig een pak dient te dragen of je draagt het elke dag: het blijft moeilijk om het perfecte pak te vinden. Je moet namelijk aan een aantal spelregels voldoen om met dat pak goed voor de dag te komen. En geloof het of niet: hier wordt heel wat bij geblunderd.

Waarop dien je te letten?
Bij het kiezen van een pak is een van de meest belangrijke criteria de lengte van de broek. Deze moet lang genoeg zijn en zeker niet te kort! Maar ook een te lange broek is geen zicht. Vraag daarom gespecialiseerd advies.

Voor het jasje dat je op het pak draagt is het belangrijk dat dit mooi de lijn van de schouders en de bovenarm volgt. Bij brede schouders kunnen de schouderwatten eruit gelaten worden, bij minder brede schouders laat je ze best zitten voor een mooiere uitstraling.

Een gouden tip voor de pasvorm van een pak: een pak mag mooi aansluiten! Dit hoeft helemaal niet los te zitten. Hou bovendien ook rekening met jouw lengte. Ben je niet zo groot, draag dan vooral korte items. Hierdoor lijk je optisch wat langer. Ben je eerder groot? Draag dan vooral langere items waardoor jouw grootte iets minder opvallend is.

Accessoires bij jouw pak
Wie aan een pak denkt, denkt misschien ook aan een strik, een stropdas of zelfs aan de trendy pochet. Deze laatste is terug van weggeweest en heel erg trendy. De combinatie van een das en een pochet is ook heel erg mooi. In tegenstelling tot wat velen denken hoeven deze 2 items er helemaal niet hetzelfde uit te zien. Om hier wat wegwijs te raken uit een uitgebreid aanbod, kan je best wat professioneel advies vragen in de winkel van jouw keuze.