Wonen in Sint-Niklaas

Sint-Niklaas is een stad in Oost-Vlaanderen en telt ongeveer 75.000 inwoners. Er is heel wat leegstand terwijl de woonkwaliteit enorm hoog ligt. Laat je kans niet liggen en ga op zoek naar jouw ideale woning in Sint-Niklaas. Hieronder zullen we alvast enkele woningen voorstellen die jullie aantonen dat Sint-Niklaas één van de mooiste steden van Vlaanderen is om in te wonen.

Uiterst moderne woning in het Waasland : Sint Niklaas.

De woning heeft een ruime woonkamer met een onlangs gerenoveerde keuken. De woning ligt in een wijk in het centrum van Sint-Niklaas waar je nog altijd van alle rust kunt genieten. Dit is de op twee na grootste stad van Oost-Vlaanderen, het heeft veel troeven te bieden. De woning telt 3 slaapkamers, 1 badkamer en twee WC’s. Er is een gezellige tuin waar je de hele namiddag kan genieten van de zon en gezin. Boven bij twee van de drie slaapkamers is er nog een grotere gemeenschappelijke ruimte waar plaats is voor tv’s of zetels. Een speelkamer voor kids is ook een optie. De uiterst moderne woning heeft zo goed als allemaal nieuwe ramen en een onlangs gekeurde elektriciteit die in orde is.

Gezellige woning in Sint-Niklaas

Op zoek naar een woning die gezelligheid en rust uitstraalt? Dit huis kan alles bieden. Het is gelegen aan de rand van Sint-Niklaas dicht bij de deelgemeente Belsele. De rustige buurt valt bij veel mensen in de smaak en toch zit je heel dicht bij het centrum. (Autostrades, werkgelegenheid, winkels,…) De woning bezit 4 slaapkamers en heeft een grote living. De gezellig living heeft grote ramen die uitkijken op de tuin en het mooie landschap. De mooi belichte keuken is heel modern en loopt uit in de living. Het huis heeft 3 verdiepen met op ieder verdiep een toilet. Er is één onlangs gerenoveerde badkamer die heel ruim is. De woning heeft een mooie oprit met garage en zal waarschijnlijk niet lang leeg staan. Niet lang twijfelen en je gezin warm maken is dus de boodschap!

Om deze huizen makkelijk jullie huis te noemen contacteer je best immokantoren in Sint-Niklaas of Gent. Er zijn onlangs nieuwe kantoren geopend die jullie alle info kunnen geven.