Schaduwzeil voor je tuin

Een schaduwzeil of schaduwdoek kan je gebruiken om bijvoorbeeld je terras af te schermen van de zon. Zo zit je wanneer het te warm is lekker in schaduw. Schaduwzeilen kan je op maat laten maken zodat je de juiste afmeting hebt voor je terras. Een schaduwzeil wordt meestal opgehangen aan steunpalen die in de grond gestoken worden. Het aantal steunpalen die je nodig hebt is afhankelijk van het aantal hoeken die de zonwering heeft. De stof die gebruikt wordt is tevens ook waterafstotend zodat je ook lekker droog onder het zeil kan zitten wanneer het regent. Wat ook voordelig is, is dat je een schaduwzeil in verschillende kleuren kan vinden. Zo kan je een kleur kiezen die past bij de stijl van je tuin.

Zonwering driehoek

Een zonwering in een driehoekig vorm geeft een speciale designlook aan je terras. Een driehoekig schaduwzeil heeft 3 steunpalen nodig om te plaatsen. Het is belangrijk dat je het zeil een beetje schuin plaatst in de richting van waar de zon opkomt. Zo zorg je ervoor dat je terras de hele dag door overschaduwt is. Voor meer informatie kijkt u op: http://www.acoola.eu/en/garden-furniture-marbella. Verder heb je ook schaduwzeilen met vier en vijf hoeken. Afhankelijk van je eigen smaak en de grote van je terras kan hiervoor kiezen. Wanneer de ruimte vrij groot is kan je beter naar een vier- of vijfhoekig schaduwzeil gaan. Zo kan je gerichter schaduw creëren.

Schaduwzeil op maat

Als je niet de juiste maten in de winkel kan vinden kan je het best een schaduwdoek op maat laten maken. Dan ben je ervan verzekerd dat je de juiste maat hebt. Een zonwering op maat is natuurlijk iets duurder in aankoop maar deze zijn gegarandeerd kwalitatiever.

Schaduw over uw tuinmeubelen

Naast dat schaduw van shade shade sails belangrijk is om koel te blijven, is comfort natuurlijk ook erg belangrijk als u voor het beste kwaliteit kiest. In de zon op een krukje is natuurlijk niet ideaal. Meubels van Mr Blue Sky of Extremis zijn dan al gauw de standaard als u wilt kiezen voor premium brands. Daarbij wilt u natuurlijk ook samenwerken met een perfecte partner die weet wat uw behoeftes zijn en hierop kan inspelen. Acoola verzorgt uw outdoor furniture, uw schaduwzeilen en eigenlijk alles om uw tuin compleet te maken.