Top drie cadeaus om te geven tijdens Sinterklaas!

Een van de mooiste tijden van het jaar is natuurlijk wanneer de sint weer in het land is. Erg leuk natuurlijk, maar voor veel mensen ook soms stressvol. Wat voor cadeautjes moeten er namelijk nu weer gegeven worden. Hier de top drie cadeautjes om te geven tijdens sinterklaas!

1. Zoetigheid

‘Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe’. Zo gaat het liedje niet voor niets. Als je echt met je handen in het haar zit of gewoon een kleinigheidje aan iemand wil geven is zoetigheid natuurlijk perfect. Je kunt dit heel breed nemen en natuurlijk ook een beetje afstemmen op de persoon zelf. Een zak lekkere pepernoten, een stuk marsepein (misschien een leuke vorm) en natuurlijk de bekende chocoladeletter. Tip: koop zoetigheid bij de plaatselijke chocolaterie, die kan het vaak ook nog eens mooi verpakken.

2. Verzorgingsproducten
Dit wordt door veel mensen als een beetje onpersoonlijk gezien, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Voor vrouwen maar ook voor mannen is het natuurlijk heel makkelijk om gewoon ‘de’ parfum voor diegene te kopen, of een ander lekker geurtje dat je wel bij hem/haar vindt passen. Nadeel is hier wel van dat je niet weet of diegene dit lekker vindt. Je kan ook een lekkere bruisbal halen, die van ‘Lush’ zijn bijvoorbeeld erg populair. Het zijn een soort badballen die je in bad gooit waarnaar je bad allerlei mooie kleuren krijgt. Ze zien er ook leuk uit en worden mooi verpakt.

3. Spelletjes
Zeker voor kinderen zijn spelletjes het perfecte cadeau om te geven, maar ook voor volwassenen is het erg leuk. Voor een (jonge)man kan je een spel voor een eventuele spelcomputer cadeau doen. Jonge ouders kan je een bordspel geven om te spelen met de kinderen. Als je weet dat iemand het heel leuk vindt om te knitten kan je een knitset geven. Zolang je maar iets leuks geeft waar diegene een beetje mee kan ‘spelen’.
Ondanks dat bordspellen een suffe reputatie hebben, zijn ze wel altijd leuk om in huis te hebben. Mocht je dus weten dat iemand geen ‘ouderwetse’ spellen heeft, is dit zeker een aanrader. Of geen een leuke piñata cadeau.